Garancia!
1 év cseregarancia
Ingyenes szállítás!
1 munkanap alatt
Telefonos rendelés!
06 70 377 99 73
Igaz történetek

Közel 6 éves forgalmazói tapasztalat és több ezer vásárló a biztosítéka annak, hogy Ön is elégedett lesz a Regenerálóval és a kiszolgálással! Rengeteg elégedett vásárlónk közül sokan vették a fáradtságot és megtisztelték cégünket köszönő soraikkal, miután mindannyian kipróbálták és azóta is sikeresen használják az egyedülálló Regenerálót.

Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk!

Üdvözlettel:
Bernáth Gergő
vernyomas-csokkentese.hu

 

"Az első két hétben fantasztikus változást tapasztaltunk"

Kezelt probléma: magas vérnyomás

Novemberben vettem meg a vérnyomás szabályozót, azóta használom. Nem csak én, mert három barátnőmnek is vettem.

Így négyünk tapasztalatát írom le:
Az első két hétben fantasztikus változást tapasztaltunk. Mindannyiunk vérnyomása beállt 120-130 szisztolés és 90 alatti diasztolés érték közé. Elkezdtük nagyon óvatosan csökkenteni a vérnyomás csökkentő szereket. Van aki gyógyszert szedett, de hárman vérnyomáscsökkentő teát és zellerszárat, mi nem veszünk gyógyszert a szánkba. Mindhárman naponta háromszor használjuk a mai napig. Egy barátnőm teljesen el tudta hagyni a teát, csak a készüléket használja, és rendben van a vérnyomása. Mi hárman kicsit lassabban tudunk szabadulni a magas vérnyomástól, de hát nincs két egyforma ember. Az a tapasztalatom, ha valami váratlan stressz ér, akkor szedhetek bármit, használhatom a készüléket, bizony a vérnyomásom fölszalad. DE NEM OLYAN MAGASRA, MINT RÉGEN. És hamarabb visszamegy. Mindent összefoglalva, egy csodálatos készüléket vettünk, köszönet érte.

Szeretettel üdvözlöm és további szép napokat, sok vevőt kívánok.

Szilágyi Judit / Budapest

"Hatékonysága beigazolódott több probléma esetén is"

Kezelt probléma: magas vérnyomás, hajhullás, cukorbetegség, látásjavítás, prosztata probléma

A készülék használata sok örömet okozott mivel többféle betegségeim kezelése során ez beigazolódott. A készüléket használom magas vérnyomás,hajhullás,cukorbetegség,látásjavítás és prosztata kezelésére. A  felsorolt betegségeimben javulás tapasztalható. Valamennyi betegségemre gyógyszeres kezelést kapok. Megjegyezni kívánom,hogy a betegségeim több mint 20 éve fennáll.

Bízom benne,hogy a készülék további rendszeres kezelése során még jobb eredményekről számolhatok be.

Tisztelettel
Horváth István / Szombathely

"Hálás vagyok, hogy hozzájuthattam ehhez a csodagéphez"

Kezelt probléma: magas vérnyomás

Még csak rövid ideje-talán 2 hete- használom a Regenerálót, ennek ellenére már érzem a hatását. Gyógyszert én soha nem veszek be, nem kérek a mellékhatásaiból. Gyógyteával -fehér fagyöngy és galagonyavirág - tartottam rendben, kevesebb-több sikerrel a magas vérnyomásomat. Megdöbbentő, de amióta használom, még egyszer nem ment föl 140 fölé, általában 120 és 130 között, nagy ritkán 110-et mérek.
Lassan egy hónap alatt el fogom hagyni a teákat, csak a regenerálót fogom használni. Barátnőm szintén nagyon jó eredményekről számolt be nekem, ő a gyógyszert fogja egy hónap alatt fokozatosan elhagyni.
Hálás vagyok, hogy hozzájuthattam ehhez a csodagéphez.

Tisztelettel:
Szilágyi Judit / Budapest

"Fejfájásra és magas vérnyomásra egyaránt hatásos"

Kezelt probléma: fájdalomcsillapítás, fejfájás, magas vérnyomás

Köszönettel vettem érdeklődésüket a készülékkel kapcsolatban,amit egy szóval lehet jellemezni:  CSODASZER!
Eddigi legjobb és leghatékonyabb vételem volt egészség megőrzés tekintetében! 
A készüléket elsősorban vérnyomás csökkentésére,de fájdalom csillapításra is használom rendszeresen.
Nagyon rövid, pár perces kezelés után intenzíven érezhető a hatása,ennek köszönhetően a vérnyomásom lényegesen alacsonyabb paramétereket mutat az előzőnél.
Fejfájás csillapítására is használom és hihetetlen,de pár perc kezelés után megszűnik a fájdalom.
A fejbőr masszírozása komfort érzetet kelt bennem,nagyon jó érzés számomra.
Arról nem is beszélve,hogy kis helyen elfér,bárhová vihetem magammal,nincsenek mellékhatásai,nem fogyaszt áramot,nem kell elemet cserélni,nem károsítja a környezetet.
Több funkciós és szinte azonnali hatás érhető el,biztonságos érzést kelt az emberben.
Köszönet ezért a szuper készülékért!"

Üdvözlettel
Szné Anikó / Budapest
"Felére csökkent a gyógyszeradagom"

Kezelt probléma: zsibbadás, magas vérnyomás

"Tavaly novemberben vásároltam a Tiens készüléket, amit azóta rendszeresen használom magas vérnyomásra.
Régebben szörnyű nyakfájdalmaim voltak (zsibbadás, égés), így naponta használom a készüléket a nyakam masszírozására és a fájdalmaim szinte teljesen megszűntek, igaz gyógytorna gyakorlatokat is végzek rá. A vérnyomásom miatt szedett gyógyszer (Nebilet 5mg) adagját a felére csökkentettem, így naponta csak egy felet veszek be és így is csak ritkán magasabb egy kicsit a normál értékeknél. Természetesen szeretném a gyógyszert teljesen elhagyni és elhatároztam, hogy galagonya teát fogok inni.  Többször ellenőriztem a vérnyomásom a készülék használata előtt és után, az esetek mindegyikében utána alacsonyabb lett.
Összességében teljesen elégedett vagyok a készülékkel, utazáskor is nálam van mindig, a munkahelyemre is viszem. Kolléganőm sokszor szenved erős fejfájástól, ilyenkor mindig a kezébe nyomom a készüléket és ő boldogan használja és mindig dicséri."

Minden jót kívánok, üdvözlettel
Füredi Erika / Budapest
"Az elmúlt 1 hónapban nem mértünk 140-145 feletti értéket "

Kezelt probléma: magas vérnyomás

Kedves Forgalmazó!

Szeretnénk megosztani Önökkel eddigi pozitív tapasztalatainkat.
Világ életünkben vidám, mosolygós pár voltunk, mint ahogy azt a mellékelt kép is mutatja, de az a sok betegeskedés néha még az életkedvet is elveszi az embertől. A férjemnek és nekem is közel 10 éve magas a vérnyomásom, néha még a 170-180-at is meghaladta. Mint minden más eddig sikertelennek bizonyult "csoda készüléket", ezt is a drága lányunk, Anita vette nekünk 2012 októberében. Eleinte nem is nagyon használtuk, gondolván ez sem segít, de lányunk nyüstölésére csak –csak elkezdtük. Először Feri, a férjem próbálta ki és, mivel rendkívüli módon érezhető volt a hatása, úgy döntöttem, hogy én is elkezdem a kezeléseket. Mindennap az előírásnak megfelelően használjuk és így az elmúlt 1 hónapban nem mértünk 140-145 feletti értéket! A használat megkezdését követő öt-tíz percben jelentős vérnyomás csökkenés tapasztalható és a közérzetünk is jobb. Fogalmunk sincs, hogy működik, milyen láthatatlan erők gyógyítanak, de az tény, hogy segít. A férjem nem meri, de én néha még a vérnyomáscsökkentő gyógyszert sem veszem be. A helyi körzeti orvos is csak csodálkozik, azt mondta, ha így haladunk, nyugodtan csökkenthetjük a vérnyomáscsökkentő szedését.

Az Önök készüléke 3 hónap alatt többet segített a magas vérnyomásunkon, mint a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek 10 év alatt. Még egyszer, hálás köszönet és sikeres munkát kívánunk! Reméljük, tapasztalatunk megosztásával tudunk segíteni másoknak is.

Üdvözlettel: Bordásné Ildikó és Ferenc az alföldi Püspökladányból .
"Nagyon jó eredmények a keringés javításában"

Kezelt probléma: keringés, magas vérnyomás

Tisztelt cím!

Nagyon jók a tapasztalataim a készülékkel kapcsolatban. Mint minden gyógyító készülék, ha nem használják rendszeresen akkor nem hozza az elvárt eredményt, én használom, ha van időm naponta, elsősorban keringés javítására és nagyon jó eredményeket értem el eddig. Ha naponta 2x v többször használja valaki akkor a vérnyomást is rendbe tartja, (nálunk kettő is van). Nagyon fotnos, hogy a leírtaknak megfelelően használjuk.

Üdvözlettel: Kállai István / Hajdúnánás
"Kevesebb vérhígitót kell szednem "

Kezelt probléma: vér rögösödés, koleszterin, fejfájás, izületi fájdalmak

Üdv!

A készülék használata során nagy mértékben megváltozott a közérzetem.Én nem igazán vérnyomás kiegyenlítésre használom,a vérnyomásom hála istennek rendben van.Nekem van egy különleges vér rögösödési betegségem ami genetikai okokra vezethető vissza.
Napi 8 mg vérhígítót szedek. A készülék használata óta csökkenteni kellet a mg-ot,a koleszterin szintem is elég magas volt ,pár hét után ez is jóval lejjebb ment. Fejfájás , izületi fájdalmak kezelésében is hatásos számomra. Egyszóval én nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Köszönettel: Berecz Zoltánné / Eger
"Sikerült beállítani a vérnyomásom "

Kezelt probléma: magas vérnyomás

A vérnyomás regeneráló készülék több hónapos használata eredményesnek bizonyult. Gyógyszer használata ellenére korábban nem állt be az ideális szint, de a készülék használatát követően ez már rendeződött.
Köszönet érte!

Tisztelettel: Dudás László / Kőszeg
"Abbahagytam a vérnyomáscsökkentő szedését "

Kezelt probléma: magas vérnyomás, fejfájás, izomfájdalom, mellkasifájdalom

Tisztelt Forgalmazó!

Az Önöktől vásárolt vérnyomás kezelő beváltotta a hozzá fűződő reményeket. Én először egy barátomnál teszteltem és mivel rendkívüli módon érezhető volt a hatása ezért elhatároztam, hogy magamnak is beszerzek egyet.

Hihetetlen, de amióta használom abbahagytam a vérnyomáscsökkentő tabletta szedését mivel a vérnyomásom tökéletesen helyreállt. A vérnyomás beállítása mellett más problémákon is segített pl.: fejfájás, izomfájdalom, illetve mellkasifájdalom. A rokonságomban is már sokan vásároltak, mivel szívesen ajánlom bárkinek aki hasonló gondokkal küszköd.
Köszönöm Önöknek!

Üdvözlettel: Kovács Rudolf / Győr
"5-6 perc alatt lecsökkenti a feleségem vérnyomását"

Kezelt probléma: magas vérnyomás

Üdvözletem,

A feleségem részére rendeltem a gépet. Az eltelt időben rendszeresen használja és úgy látom, hasznos. A használat megkezdését követő öt-hat percben már jelentős vérnyomás-csökkenés tapasztalható, illetve a közérzete is javul. Határozottan hasznos a készülék.

Üdv: Nagy József / Békéscsaba
"Édesanyámnak már segített"

Kezelt probléma: magas vérnyomás

Tiszteletem Gergő!

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk az Önök lapját az interneten. A készüléket nagyon szeretjük, utazáskor is magunkkal visszük. Vérnyomáscsökkentésre csak édesanyám használja, de Ő nem meri elhagyni a gyógyszereit, bár az esti adagot egyre gyakrabban kihagyja. Csak pozitív tapasztalatunk van.

Köszönettel.

Keresztúri Dénes / Miskolc
"Valóban használ"

Kezelt probléma: ingadozó vérnyomás

Köszöntöm Önöket!

A készüléket rendszeresen használom, a pillanatnyi helyzetet valóban a leírtak szerint javította. Valószínű, hogy a használata is hozzásegített, hogy a mért eredmények gyógyszerek használata mellett nem romlottak, sőt kicsit javultak. Azt még azért jeleznem kell, hogy h.i a vérnyomásom nem súlyosan ingadozó.

Köszönjük.

Bodrovics Péter / Győr
"Hihetetlen eredmény nálam és a férjemnél"

Kezelt probléma: ingadozó vérnyomás, magas vérnyomás

Kedves Gergő!

Ez év áprilisától használom a regeneráló készüléket és nagyon jó eredményekről tudok Önnek beszámolni. Nekem januártól kezdett ingadozni a vérnyomásom néha még a 180/110-es értéket is elérte és persze 100 körül volt a pulzusom is. A készüléket napi három alkalommal 5-5 percig használtam és három hét elteltével 130 alatti értékeket mértem. Ez rövid időn belül tovább csökkent és most már hónapok óta 118/78-125/83 közötti értékeket mérem. Van olyan nap, hogy csak egyszer (de ez nagyon ritka) inkább a napi kétszeri használat a jellemző. Meg kell még jegyeznem, hogy a pulzusomra is jó hatással van, mert 85-nél nagyobb értéket hónapok óta nem mérek. Igaz június óta napi egy csésze galagonya teát is iszom.

A férjem is használja és nála is fantasztikus eredményt értünk el, mert 135-150 közötti vérnyomása 130 alá stabilan beállt. Júniusi nyaralásunk során egy pécsi ismerősömnek is ajánlottam, és meg is rendelte a készüléket. Körülbelül két hete találkoztunk újra és arról számolt be, hogy nem szedi már a gyógyszerét, mert jó a vérnyomása.

Nagyon köszönjük!

Dorogi Józsefné Mária / Budapest
"Megszűnt a 30 éve tartó migrénes fejfájásom"

Kezelt probléma: migrén

Üdv!

A Regeneráló készülék a migrénemet teljesen megszüntette. 30 éve 10 éves korom óta volt migrénem, gyerek koromban még csak évi 6-7 alkalommal ,de ahogy telt múlt az idő egyre sűrűbben tört rám a fejfájás már már elviselhetetlen volt, ezt csak az tudja aki átélte. Az utóbbi 5-8 évben már hét nem telt el ,hogy ne kaptam volna migrénes fejfájást. Havi szinten több mint 1 doboz flector fájdalom csillapítót ettem meg. Számomra hihetetlen, hogy nem fáj a fejem most már több mint 4 hónapja. A dokik csak legyintenek még a házi orvos is. Ördögtől valónak tartják a dolgot. De ez itt Szekszárd és nem arról híres, hogy az ember a kórházból élve jön ki. Köszönöm a gépet még egyszer és ha lesz valami újabb vérnyomás csökkentő akármi ami nem gyógyszer az érdekelne.

Tisztelettel: Kőrösi László / Pécs
"A családomnak már segített"

Kezelt probléma: magas vérnyomás

Szép napot!

A Regeneráló készülék a leírtaknak megfelelő eredményt produkál. A családtagok elégedettek, vérnyomás problémákra hatásos.

Köszönettel: Fehérvári János / Pécs
"Ez valami brutális csoda"

Kezelt probléma: magas vérnyomás

Egy hete használom a készüléket, eddig 159/95 volt a vérnyomásom, a tegnap esti mérésemnél pedig már 122/65 volt az eredmény, ez valami brutális csoda. Ja, azt azért el kell mondani, hogy nem csak a tájékoztatóban leírt pontokra helyeztem a készüléket, hanem kicsit jobban utánajártam az akupunktúrás pontoknak.

Üdv: Tóth Attila / Budapest
"Megszünteti a lüktető fejfájást"

Kezelt probléma: erős fejfájás

Köszöntöm Gergő!

Sajnos nem tudtam megoldani a készülék rendszeres használatát, de így is az első értékem csökkent, de most újra szeretném elkezdeni, mert  az a célom, hogy  elhagyom  a gyógyszer szedését. Amit viszont egyértelmüen állíthatok,hogy nekem és a fiamnál is segít a lüktetős fejfájás megszüntetésében és így nem kell fájdalomcsillapítót bevenni.

Tisztelettel: Kovács Éva / Szentendre
Gyakori kérdések Kapcsolat

Információ: 06 70 377 99 73
Megrendelés: 06 70 377 99 73

Email: info@vernyomas-csokkentese.hu

NET INNOVATION Kft
3535 Miskolc Csendes utca 44
Adószám: 23999743-2-05

A weboldalon bemutatott Regeneráló készülék nem orvostechnikai segédeszköz. Tájékoztatjuk, hogy a weboldalon szereplő állítások, leírások évtizedes felhasználói tapasztalatokon alapulnak, tudományos vizsgálatokkal nem bizonyítottak. Ez az eszköz nem arra szolgál, hogy bármely betegséget kezeljen, gyógyítson. A készülék használata nem mentesít a kezelőorvos által felírt gyógyszerek szedésétől. Gyógyszert csökkenteni kizárólag orvosi beleegyezéssel szabad.